15 مرداد 1393 - 11:18 شناسه خبر: 142 نسخه چاپی

بازدید سرزده مدیر كل استاندارد تهران از چند واحد تولیدی مواد غذایی

بازدید سرزده مدیر كل استاندارد تهران از چند واحد تولیدی مواد غذایی
مدیرکل استاندارد تهران ، در راستای کنترل کیفیت و رعایت استانداردها ،از سه واحد تولیدی فراورده های غذایی در تهران ، بصورت سرزده بازدید کرد.به گزارش پای ...

مدیرکل استاندارد تهران ، در راستای کنترل کیفیت و رعایت استانداردها ،از سه واحد تولیدی فراورده های غذایی در تهران ، بصورت سرزده بازدید کرد.

به گزارش پایگاه خبری كانون انجمن‌های صنفی صنایع غذایی ایران ، بیات در بازدید نیمروزی از واحدهای تولیدی سمیه ، شرکت بسته بندی ملارد ( رازک ) و درینپودر ( کالین ) ، از خطوط تولید ، آزمایشگاه ها و انبار محصول های اینواحدها  بازرسی و سطح کیفی آنها را بررسی کرد.

بیات ضمن اشاره بر تولیدات این واحدها از قبیل رب گوجه فرنگی ، کنسانترهمیوه ، آبلیمو ، کشک ، مربا ، کره و ... ، خواستار بهبود و استمرار کیفیت در امر تولید شد و پایبندی به کیفیت را ، به نوعی وفادار بودن به مشتریان دانست.

وی با یادآوری اینکه واحدهای مذکور هرکدام تقریبا برای هشت فراورده شان پروانه کاربرد علامت استاندارد از این اداره کل دریافت کرده اند ، گفت :در این بازدیدها ، تذکرات لازم در رابطه با رعایت استاندارها داده و درپایان ، در نشستی با مدیران واحدهای تولیدی و مدیران کنترل کیفیت ، ضمن بررسی مسایل و مشکلات ، بر رعایت هرچه بیشتر استانداردها و تضمین سلامت جامعه ، تاکید شد.

 

دیدگاه ها:
ارسال دیدگاه:
لطفا پست الکترونیک صحیح خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار دیدگاه شما، موضوع به وسیله پست الکترونیک به اطلاع شما رسانده خواهد شد.